Varkensvlees Met Peulvruchten Op Surinaamse Wijze

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Speklappen in reepjes uitbakken. Niet te hard. Ui toevoegen en knoflook.Sambal en vijfkruidenpoeder toevoegen.Bruine bonen laten uitlekken en in een vergiet afspoelen. Paprika bij het vlees doen en iets zachter laten worden.Bruine bonen toevoegen. Met de vork enkele bruine bonen kapot maken, dan wordt de saus iets dikker. Een scheutje sojasaus toevoegen en een halve rookworst in plakken mee laten sudderen.De tomaten in stukken snijden en als laatste bij het gerecht doen.Na 2 minuten opdienen

Varkensvlees Met Peulvruchten Op Surinaamse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept