Kaas-Oubliewafel

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de pan. Meng de geraspte kaas met de bloem. Verdeel het kaasmengsel snel en gelijkmatig over de bodem van de pan. De bodem moet helemaal bedekt zijn. Als de kaas goudgeel begint te kleuren (na ca. 45 sec.), gas temperen, wafel aan de rand losmaken en voozichtig omkeren. Nog 10 sec. in de pan laten liggen, de wafel oprollen en op een bord leggen. n.b.voor de volgende wafel hoeft de pan alleen met keukenpapier worden schoongemaakt.Het belangrijkste is: de pan moet goed heet zijn. Je krijgt dus een soort gatenkaaswafel.

Kaas-Oubliewafel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hemelse Modder
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept