Paling Goulandaise

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de paling schoon en snij hem in stukken van 7 cm. Schil de kleine uitjes en leg ze twee minuten in kokend water. Laat ze uitlekken. Maak de champignons schoon. Smelt 100 gram boter in een pannetje. Sauteer hierin de uitjes, de champignons en de vis even flink aan. Geef er dan de witte wijn bij en de bouillon. Maak de prei schoon en snij hem in julienne. Hak ook wat basilicum fijn. Voeg beide toe aan de saus, evenals wat zout en peper. Laat 15 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.

Paling Goulandaise is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwich met paling
15 min
Bekijk recept
Zalm-palingsurprise
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept