Gevulde Groene Kool Met Cantharellen

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De port met de bouillon inkoken tot 2,5 deciliter. Voeg de room toe en breng op smaak met peper en zout. de groene kool in zijn geheel blanceren in kokend water met zout, afgieten en de bladeren van de stronk loshalen. De cantharellen controleren en zo nodig schoon borstelen: de kontjes afsnijden. De cantharellen met de fijn gesneden knoflook even in port bakken. Schep de cantharellen op vier koolbladeren die u vervolgens oprolt (steek eventueel een sateprikker er door). Houd wat cantharellen achter om rond de gevulde koolbladeren op de borden te schikken en garneer verder met een mooi geblancheerd koolblad.

Gevulde Groene Kool Met Cantharellen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept