Bonte Vleesspiezen

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees wassen, droogdeppen en in stukjes snijden. De paprika's en de champignons schoonmaken en wassen. De uien schillen. De paprika's en de uien in stukken snijden. Aan enkele spiesen om en om stukken paprika, ui, rund- en varkensvlees rijgen. Aan andere om en om stukken paprika, ui, champignons en kipfilet. De Spaanse peper wassen, schoonmaken, in de lengte doormidden snijden en de zaadjes met een scherp mes eruit snijden. De Spaanse peper in dobbelsteentjes snijden. De gewassen tijm en de peper- korrels fijnhakken. De knoflook schillen en persen. Alles zorgvul- dig door de olijfolie roeren tot een marinade. De spiesen in een grote, platte schaalleggen en de marinade eroverheen gieten. De spiesen ca. 10 uur afgedekt in de koelkast laten marineren. Dan de spiesen uit de marinade halen en goed laten uitlekken. De marinade bewaren en bij de barbecue klaarzetten. De spiesen in een grote, platte schaalleggen en de marinade eroverheen gieten. De spiesen ca. 10 uur afgedekt in de koelkast laten marineren. Dan de spiesen uit de marinade halen en goed laten uitlekken. De marinade bewaren en bij de barbecue klaarzetten. De spiesen onder voortdurend keren ca. 8 minuten roosteren en ze regelmatig met de marinade bestrijken. De spiesen onder voortdurend keren ca. 8 minuten roosteren en ze regelmatig met de marinade bestrijken.

Bonte Vleesspiezen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesspiezen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspiezen Op Polenta
30-60 min -
Bekijk recept
Vleesspiezen Met Een Spaans Tintje
10-20 min -
Bekijk recept
Gemengde Vleesspiezen Met Een Gemengde Salade Met Aardbei
10-20 min -
Bekijk recept

Kerstboomkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Bonte nasi goreng met prei en paprika
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonte rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonte paprikachutney met dadels en tijm
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept