Aardappels Onder Korstje Van Kruiden, Noten En Kaas

3
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sjalotje pellen, snipperen en verdelen over de bodem van de ingevette ovenschaal. In keukenmachine (of met de hand) knoflook, rucola, basilicum, walnoten, geraspte kaas fijnhakken en mengen met wat peper en zout. Aardappelschijfjes in de ovenschaal over de snippertjes van het sjalotje leggen. Verdeel over de aardappelschijfjes het mengsel van kruiden, walnoten en kaas. Sprenkel nog wat olijfolie over het geheel en zet het in de oven tot het er lekker knapperig uitziet.

Aardappels Onder Korstje Van Kruiden, Noten En Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept