Amandel-pistacheijs Met Kardamon

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De melk en suiker verhitten en laten indikken tot een derde. Dit kost anderhalf a twee uur! Pas op voor overkoken! Zachtjes tegen het kookpunt aanhouden. Daarna is het dikker, vla-achtig van substantie en voeg je de gemalen noten, de kaneel en de kardamon aan toe en laat je dat nog zo′n tien minuten zachtjes meekoken.Nadat de ingedikte melk enigzins is afgekoeld de bekertjes hiermee vullen en verder laten afkoelen. Daarna moet het zeker acht uur in de vriezer. Roer af en toe om ijskristallen te voorkomen.

Amandel-pistacheijs Met Kardamon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-eclairs met kardamon banketbakkersroom
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Zweedse Muffins
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Suikervrije Appelcake
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Sinterklaasbrood
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept