Gestoofd Konijn

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad een aantal konijnenbouten aan in hete olijfolie. temper het vuur en voeg toe: bruin bier, paar stevige eetlepels pittige mangochutney, vers gemalen peper, snufje zout, een beetje tijm of roosmarijn naar smaak, een aantal kruidnagels naar smaak, 2 grof gesneden uien. doe deksel op de pan en laat zachtjes pruttelen gedurende ongeveer anderhalf uur. doe konijn op een schaal en dek af met folie om warm te houden. haal saus door een zeef om kruidnagels te verwijderen. bind de saus met bijvoorbeeld allesbinder.

Gestoofd Konijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept