Reebout

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het vlees in met peper en zout en laat het 10 minuten rondom kleuren in de hete boter. voeg1/4L water toe, doe een deksel op de pan en schuif de slede 90minuten in een voorverwarmde hete oven op 220gr.C ( gasstand 7). Neem het vlees uit de pan en doe het over op een verwarmde schaal. Dek de schaal af zodat het vlees warm blijft. kook het braadfons met het resterende warme water los en zeef het in een kleine pan. meng de bloem met een beetje koud water en bind hiermee de jus. laat deze saus nu 7 minuten zachtjes koken. neem de pan van het vuur en meng er de gelei en de zure room door. breng het op smaak met peper en zout. snijd het vlees in plakken en giet er iets van de saus over.

Reebout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Joris Bijdendijks reestoof met karamelappel en aardappelwaaiers
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebout met tijm en portsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Reebout.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Reebout Met Kastanjepuree
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Joris Bijdendijks reestoof met karamelappel en aardappelwaaiers
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebout met tijm en portsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebout Met Kastanjepuree
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reebout
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept