Russische Boeuf Stroganoff

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schaal voorverwarmen. In kokenpan boter verhitten. Plakjes ossehaas in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Uit pan op bord scheppen. Bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In dezelfde koekenpan ui en champignons ca. 5 minuten al omschepped bakken. Bloem erover strooien. Tomatenpuree, bouillonpoeder, wodka en wijn erdoor roeren. Blijven roeren tot licht gebonden saus ontstaat. Op hoog vuur ca. 1 minuut laten inkoken. Creme fraiche erdoor roeren en nog ca. 1 minuut zachtjes laten koken tot mooi gebonden saus ontstaat. Saus op smaak brengen met zout en peper. Vlees erdoor scheppen en nog ca. 1 minuut zachtjes meewarmen.

Russische Boeuf Stroganoff is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept