Indische Bruine Bonensoep

4
Langer dan 1 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In kommetje boemboe nasi-goreng in 1,5 deciliter heet water circa 10 minuten laten weken. Intussen winterpeen schoonmaken, wassen en in stukken van circa 4 centimeter snijden. Stukken in lengte in luciferreepjes snijden. Peper uit bami-pakket halveren, zaadlijsten en zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. In soeppan olie verhitten. Boemboe nasi-goreng met weekvocht, wortel, peper, ui, prei, en kool uit bami-pakket evtueel samen met kipfilet ongeveer 4 minutem al omscheppend bakken. Toevoegen: Bonen met vocht, boemboe sate en 1,5 liter water. Bouillontabletten erboven verkruimelen. Aan de kook brengen en circa 10 minuten zachtjes laten koken. Tauge uit bami-pakket erdoor roeren en circa 1 minuut meeverwarmen. Op smaak brengen met sambal en ketjap.

Indische Bruine Bonensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept