Kippensoep Volgens Hendrik De IV

4
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een farce van het kleingesneden magere spek, de fijngesneden kippenorganen, het broodkruim, een theelepel dragon en peterselie, wat nootmuskaat, zout, peper en de beide eieren. Vul daarmee de kip, die u vervolgens dichtbindt en in 5 liter water opzet met de runderlende en het rookspek. Laat het geheel drie kwartier zacht trekken en voeg dan het laurierblad, de peperkorrel en de overige, kleingesneden, ingredienten toe. Laat de soep nog 3 uur zacht koken. Neem dan de kip uit de soep, verwijder het touwtje, verdeel de kip in stukken en snijd het vulsel in plakken. Leg de kip op een schaal, schik de kool, het rookspek en het kleingesneden vlees er omheen en serveer de soep er afzonderlijk bij.

Kippensoep Volgens Hendrik De IV is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterranee Henri Iv
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Henri IV
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knoflooksaus IV
Bekijk recept

Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise tomaten-kippensoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept