Gegrilleerd Lamsvlees Met Chili

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Toamtepuree, chilipoeder, peper, knoflook, komijn en kaneel in kleine schaal vermengen. Het vlees hiermee inwrijven en bestrooien met kaas. Vlees in een vuurvaste schaal leggen en in 35 minuten braden, of tot het vlees bruin en gaar is. Het vlees met aluminumfolie bedekken en 10 minuten laten rusten alvorens het aan te snijden.

Gegrilleerd Lamsvlees Met Chili is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilleerd Sneetje Schnitzel Met Peer
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shii-takes Met Knoflook Gegrilleerd
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
TWEE BBQ BROODJES
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rodenbach-Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept