Lamscarpaccio

8
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol de lamsfilet in aluminium en plaats deze 1 uur in de diepvries. Spoel de krulsla en droog ze. Maak de knolselderij schoon, snijd hem in juli?nne en vermeng die met het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in schijfjes. Hak de noten. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Meng de olie met de mosterd, voeg er de tijm en de sjalotsnippers aan toe en spatel er de gehakte noten door. Breng op smaak met peper en zout. Haal de vleesrol uit de diepvries en snijd er met een scherp mes of een snijmachine dunne plakjes af. Overgiet het vlees met de marinade en laat het 15 minuten in de marinade rusten. Draai dan het vlees om en laat nog 15 minuten marineren. Breng op smaak met peper en zout. Schik de knolselderij op een serveerschaal, schep het lamsvlees in het midden en leg er een kring van radijsschijfjes omheen. Versier met de krulsla. Geef er Italiaans stokbrood (ciabatta) bij.

Lamscarpaccio is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van lamscarpaccio
30 min
Bekijk recept
Lamscarpaccio met hopscheuten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van lamscarpaccio
30 min
Bekijk recept
Lamscarpaccio met hopscheuten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept