Tex-Mexchili Met Hamlappen

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de blokjes vlees rondom lichtbruin. Voeg de knoflook, ui, paprika en eventueel rode peper-ringen toe en laat deze al omscheppend enkele minuten meefruiten. Verdeel de Texmex-kruiden door de blokjes vlees. Roer de tomatenblokjes door het vlees en laat deze met het deksel op de pan ca. 35 minuten op zacht vuur sudderen. Voeg de kidneybonen aan het vlees toe en laat deze met het deksel op de pan ca. 20 minuten op zacht vuur verder sudderen. Voeg, indien de saus te dik wordt, een beetje water toe. Breng de chili op smaak met tabasco, zout en peper.

Tex-Mexchili Met Hamlappen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept
Tex Mex vegetarische quorn wrap
10 min
Bekijk recept
Mexicaanse schotel met prei en bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilets tex-mex en Florida salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept