Schol In Pittige Tomatensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de saus: Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak ui, bleekselderij, Spaanse peper en specerijen circa 5 minuten op een zeer laag vuur.
  • 2 Voeg paprika′s en overige sausingredienten toe en breng ze aan de kook. Zet het vuur laag en laat de saus, onder af en toe roeren, 15-20 minuten sudderen. Zet haar even apart.
  • 3 Vermeng de roomkaas, oregano en cayennepeper.
  • 4 Smeer dit mengsel op alle visfilets en rol ze op. Zet ze vast met een cocktailprikker.
  • 5 Leg de filets in een licht ingevette ovenschaal en dek die af. Bak de vis 10 minuten in de oven.
  • 6 Schenk de tomatensaus erover en bak de vis nog 10-15 minuten of tot de vis stevig aanvoelt en ondoorzichtig is. Garneer met schijfjes citroen en dille.

Schol In Pittige Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met vers fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept