Springbok Biefstuk

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de limoen,rasp de schil en pers de limoen uit. Voeg de ansjovisfilets toe aan de sjalotten,laat ze smelten en schenk de vermouth erbij. Laat dit bijna volledig inkoken en daarna afkoelen. Was en hak de koriander fijn,klop 125 gr. boter romig en roer de helft van de koriander,de helft van het limoensap en het sjalotmengsel erdoor. Breng op smaak met peper en zet de ansjovisboter in de koelkast. Kook de tagliatelle beetgaar. Giet de pasta af en schep de rest van het limoensap erdoor. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de springbokbeifstukken aan beide kanten ca. 3 min. Zet het vuur uit en bestrooi ze met zout en peper.

Springbok Biefstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Springbok met rode kerrie en gekruide basmati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
springbok filet in chocolade saus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept