Varkenskarbonade Met Appel En Kaneel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf het vlees in met zout en peper en bak het in hete boter aan weerskanten bruin.
  • 2 Giet de bakboter in een oven vaste schotel.
  • 3 Schil en boor de appelen en snijd in plakken.
  • 4 Leg de helft van de appel plakken in de schotel en schik daarop de karbonade en dek deze af met de rest van de appel plakken.
  • 5 Stuif op de appel wat kaneel en giet er een eetlepel boter over.
  • 6 Zet de schotel ongeveer 30-45 min. in oven bij 200*C. (controleer aan been of vlees gaar is)

Varkenskarbonade Met Appel En Kaneel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenskarbonade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
VARKENSKARBONADE MET PIKANTE SAUS
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Op De Kolen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Met Honing En Mosterd
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept