Kersenclafoutis

5
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de kersen over een ovenschotel en overgiet ze met het eiermengsel. Zet de schotel 50 minuten in de oven [stand 4, 130 graden C]. Helemaal af laten koelen [eventueel i de koelkast].

Kersenclafoutis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kersenclafoutis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis
30 min Gebak
Bekijk recept
Kersenclafoutis
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis (2)
55 min Gebak
Bekijk recept

Kersenclafoutis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis
30 min Gebak
Bekijk recept
Kersenclafoutis
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis (2)
55 min Gebak
Bekijk recept