Zoek
Geitenkwarknaise
0-10 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 ml saffloerolie of een andere neutrale olie
150 ml uitgelekte geitenkwark = ongeveer 200 ml niet uitgelekte kwark
15 - 25 ml (appel)azijn Hulpmiddelen Wachttijd 1 - 2 uur voor het uitlekken van de kwark
deze keer op kamertemperatuur. Hulpmiddelen - Wachttijd 1 - 2 uur voor het uitlekken van de kwark
deze keer op kamertemperatuur. Voorbereiding I.p.v. volle geitenkwark kan ook worden gekozen voor volle uitgelekte kwark van koemelk.
De houdbaarheidsdatum van de kwark in acht genomen blijft de kwarknaise
in een goed afgesloten potje
een week goed in de koelkast. Bereidingswijze Zorg ervoor dat de olie
kwark en azijn op kamertemperatuur zijn.
Doe alle ingredienten in de beker van de staafmixer
mix tot een mooie
op mayonaise gelijkende substantie. Op smaak brengen met (kruiden)zout. Serveertips Heerlijk bij sla
koolsalade
gebakken knolselderijdobbelstenen en andere gerechten waar mayonaise ook lekker bi
Bereiding
Zorg ervoor dat de olie, kwark en azijn op kamertemperatuur zijn. Doe alle ingredienten in de beker van de staafmixer, mix tot een mooie, op mayonaise gelijkende substantie. Op smaak brengen met (kruiden)zout.
Geitenkwarknaise is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker