Kruidenkwark

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de kwark met de bieslook en de groene kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Leg in een zeef een stukje kaasdoek en hang de zeef boven een kom. Schep de kwark in de zeef en laat tenminste 6 uur uitlekken. Doe de kwark in een afsluitbare kom en bewaar maximaal 3 dagen in de koelkast.

Kruidenkwark is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidenkwark
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten Gevuld Met Kruidenkwark
20-30 min -
Bekijk recept
Kruidenkwark
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtoastjes met kruidenkwark
0 min
Bekijk recept

Kruidenkwark
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten Gevuld Met Kruidenkwark
20-30 min -
Bekijk recept
Kruidenkwark
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtoastjes met kruidenkwark
0 min
Bekijk recept