Mexicaanse Cannelloni

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe een beetje olie in een pot.
- Bak hierin het rundsvlees samen met wat look, komijnpoeder, curcumepoeder, wat fijn gesneden chilipepers, peper en zout. - Voeg daarna het blik gepelde- en geconcentreerde tomaat toe, een blokje pure chocolade en wat bier. Laat het geheel sudderen.
- Maak een roux van de boter en bloem. - Voeg hier melk en nootmuskaat aan toe, samen met wat peper en zout en tenslotte de gepureerde avocado.
- Nadat de ?chili? wat ingekookt is voeg je er een blik mais bij. - Roer alles goed om.
- Vul de canneloni?s met chili, en houdt de saus even apart. - Leg de canneloni?s in een beboterde ovenschotel. - Schik ze in een pan, en overgiet ze met de overschot van de chili en de avocado-bechamel.
- Overstrooi rijkelijk met geraspte chedar en kook het geheel gedurende een half uur gaar in de oven.

Mexicaanse Cannelloni is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept