Mexicaanse Canneloni

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe een beetje olie in een pot - Bak hierin het rundsvlees samen met wat look, komijnpoeder, curcumepoeder, fijn gesneden chilipepers, peper en zout - Voeg de blikken tomaat, een blokje chocolade en wat bier toe - Laat sudderen - Maak een roux van boter en bloem - Voeg hier melk en nootmuskaat, wat peper en zout en de gepureerde avocado toe - Nadat de ′chili′ wat is ingekookt, voeg je de maïs toe - Roer alles goed om - Vul de canneloni′s met chili en houdt de saus even apart - Leg de canneloni′s in een beboterde ovenschotel, overgiet ze met de overschot van de chili en de avocado-bechamel - Overstrooi het geheel rijkelijk met de geraspte Cheddar - Kook de schotel gedurende een half uur gaar in de oven.

Mexicaanse Canneloni is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept