Klop in een kom de eieren met suiker 10 min, tot het mengsel erg licht en schuimig is en de garde er een spoor in achterlaat dat een paar sec blijft staan. Zeef de bloem en spatel het er doorheen met een metalen lepel. Spatel er de gesmolten witte chocalde door. Schenk in de vorm en en bak 25 min in een voorverwarmde oven van 180 gr. gasovenstand
4. De cake moet veerkrachtig aanvoelen. Laat een beetje afkoelen en stort hem op een rooster om volledig af te koelen. Doe de cake terug in de vorm. Breng voor de chocolade laag de slagroom in een pan al roerend aan de kook, laat een beetje afkoelen, voeg dan de chocolade toe en roer deze tot deze gesmolten en opgenomen is. Laat onder af en toe roeren staan tot het bijna afgekoeld is en meng dan de kwark er door. Schenk het mengsel over de cake en zet deze 2 uur in de koelkast. Schenk voor de chocoladekrullen de gemolten chocolade op een glasplaat en smeer het met een spatel dun uit. Laat hard worden. Duw de chocolade met een schraapmes onder een hoek van 25 gr naar voren totdat een grote krul gevormd wordt. Zet de krullen in de oven tot ze hard zijn en versier de taart ermee, Bestrooi met cacao.