Crepes Gevuld Met Kaas-eisalade

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak intussen de crepes (zelfrijzend bakmeel of pannenbkoekmix, 2 eieren, melk en een snufje zout). Bak een kant van de crepe en sla de crepe dicht (ontgebakken kant aan de binnenkant). Leg er een blaadje sla op (sla moet iets uitsteken). Maak een ′envelop′ (voorbeeld) en steek er een cocktailprikker door.. Leg in de ′envelop′ 2 eetlepels kaas-ei salade. Doe dit nog eens 7 maal (totaal 8 stuks).

Crepes Gevuld Met Kaas-eisalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofblaadjes met peterselie-eisalade en haring
15 min Snack
Bekijk recept
Broodje frisse eisalade (kind 1-2 jaar)
15 min
Bekijk recept
Torentje met kip-eisalade
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast Met Eisalade
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Crêpes Suzette met peren-cranberrycompote
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crepes met honingsaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Crepes Suzette
Bekijk recept
Crepes Met Zalm
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept