Cappucino IJscoupe

2
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de chocoladesaus en likeur door elkaar. Schep de bollen ijs in twee hoge coupes, schep over elke bol steeds een lepel chocoladesaus. Schenk de warme espresso of koffie erover en spuit er een dikke toef slagroom op. Bestrooi de room met chocoladevlokken. Serveer direct.

Cappucino IJscoupe is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenijs met basilicumsuiker
20 min Nagerecht
Bekijk recept
IJs met fruit en vruchtensap
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met avocado-kruidendressing
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pieten-ijscoupe met strooigoed
10 min- Nagerecht
Bekijk recept

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cappucino-brownies
50 min-
Bekijk recept
Cappucino Van Bospaddestoelen Met Gerookte Eend
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Paddenstoelen Cappucino
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept