Asperges Met Ham En Parmezaanse Kaas

3
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd 300 gr. kleine aardappelen in vieren en kook ze 10 minuten in water met zout. laat ze uitlekken. verhit 2el. olijfolie, fruit hierin naar smaak 1 tot 3 teentjes knoflook uit de pers en bak de aardappels hierin omscheppend 3 min. en roer er 2 el. citroensap door. Maak op smaak met zout en houd de aardappelen warm. Kook 500 gr. groene of witte asperges inca. 5 min. beetgaar en laat ze uitlekken. roer een dressing van 1 el. mosterd, 1 el appelazijn en 3 el. olijfolie en maak op smaak met zout en peper. Verdeel de aardappelen over de borden, leg de asperges erop en schenk de dressing eropver. Leg daarop per bord 2 plakken rauwe ham en schaaf er royaal flinters parmezaanse kaas over.

Asperges Met Ham En Parmezaanse Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept