Snijd 300 gr. kleine aardappelen in vieren en kook ze 10 minuten in water met zout. laat ze uitlekken. verhit 2el. olijfolie, fruit hierin naar smaak 1 tot 3 teentjes knoflook uit de pers en bak de aardappels hierin omscheppend 3 min. en roer er 2 el. citroensap door. Maak op smaak met zout en houd de aardappelen warm. Kook 500 gr. groene of witte asperges inca. 5 min. beetgaar en laat ze uitlekken. roer een dressing van 1 el. mosterd, 1 el appelazijn en 3 el. olijfolie en maak op smaak met zout en peper. Verdeel de aardappelen over de borden, leg de asperges erop en schenk de dressing eropver. Leg daarop per bord 2 plakken rauwe ham en schaaf er royaal flinters parmezaanse kaas over.
Asperges Met Ham En Parmezaanse Kaas is een recept van Smulweb.nl