Lamsbout Met Honing, Dadels En Geroosterde Pompoen

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200?C. Bestrooi de stukken citroen met zout en laat ze met 1 el olie op laag vuur in een steelpan in 15 minuten zacht worden. Meng dadels, ui, knoflook, walnoten, rozemarijn en citroen en roer daarna broodkruim en honing erdoor. Schep het mengsel op de lamsbout. Leg het vlees in een braadslede in de oven. Leg na 1 uur de parten pompoen naast het vlees, schenk de overgebleven olie erover, bestrooi met peper en zout en zet nog ? 30 minuten terug in de oven tot het vlees gaar is. Snij het in plakken en serveer.

Lamsbout Met Honing, Dadels En Geroosterde Pompoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept