Carpaccio Met Rucola En Parmesaanse Kaas

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spreid de plakje vlees helemaal over het bord, ook de randen. Voeg een beetje zout en weinig peper toe. Rasp dunne flinters Parmesaanse kaas er overheen Snijd de Rucola een beetje fijn en leg deze ongeveer 1/2 cm dik erop. Meng de azijn en olie (1/3-2/3) en giet dit vlak voor het eten er (zuinig) overheen

Carpaccio Met Rucola En Parmesaanse Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept