Taart Van Witte Kool

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer in een kom de kwark los met olie. Bloem en zout erboven zeven en door roeren. Met koele hand kneden tot soepel deeg. Vorm invetten, en deeg hierover verdelen, bestrooien met paneermeel. Een half uurtje in de koelkast zetten. De kool in ca. 5 min. koken. Laten uitlekken. De gesnipperde ui fruiten. Voeg het worstvlees van de saucijsjes hierbij en bak dit samen 50 min. roer hier de door en voeg zout, peper, kerrie toe. Af en toe omscheppend 10 min. laten bakken. Een appel fijngesnipperd door het koolmengsel scheppen, de andere in partjes verdelen. Het koolmengsel overdoen in de met deeg beklede vorm, en de partjes erop rangschikken. Creme fraiche met ei loskloppen en over de taart schenken. Zet de taart ca. 30 min. in een voorverwarmde oven (200 ?C). Geef er een frisse salade bij.

Taart Van Witte Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept