Salade Van Zomergroenten Met Mosterdkaas

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de kool schoon en schaaf deze fijn. Schrap de bospeentjes en snijd de mosterdkaas in luciferrepen of in kleine driehoekjes. Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan goudbruin. Maak voor de dressing de prei schoon, gebruik alleen het wit en snijd dit in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de prei-ringen. Voeg de azijn en honing toe en breng de dressing op smaak met zout en peper. Meng alle groenten met de kaas in een mooie slaschaal en schenk de dressing lauwwarm over de salade. Garneer met de geroosterde zonnebloempitten. Geef bruin stokbrood bij de salade.

Salade Van Zomergroenten Met Mosterdkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas-fruitplankje
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kipsalade met croutons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roeibroodjes
10 min
Bekijk recept
Krieltjessalade met gebakken mosterdkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept