Rode Paprikasaus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de paprika′s met de spaanse peperd fijn met een keukenmachine. Doe de suiker en de azijn in een diepe pan met dikke bodem en los op een zacht vuur de suiker op. Voeg het paprikamengsel toe en breng het aan de kook. Laat het 30 minuten sudderen. Roer de pectine erdor en kook dit tot het mengsel ingedikt is en de lepel een spoor achterlaat als hij door de vloeistof getrokken wordt. Giet de saus in uitgekookte potten.

Rode Paprikasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept