Zeewolf In Roomsaus

1
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de stukken vis 10 min. in de wijn pocheren (niet laten koken). Haal ze eruit en verpak in aluminiumfolie om ze warm te houden. Voeg de ui en kruiden toe aan de wijn. Laat ze gaar worden en kook de wijn ondertussen in tot ca. 1/2 cm (in het steelpannetje). Giet de wijnsaus in het vuurvaste schaaltje en voeg de creme fraiche en peper toe. Roer de saus glad, voeg de vis toe en laat nog even doorwarmen. Niet meer laten koken en direct serveren.

Zeewolf In Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept