La Brandade De Morue

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de geschilde aardappelen gaar in water. Spoel de kabeljauw af met water en stoom gedurende 3 min. Meng de aardappelen en de stukjes kabeljauw en pureer het geheel. Werk de puree af met de fijngeperste look, de versnipperde sjalotjes, de fijngesneden bieslook en peper en zout. Maak een pesto met blokjes tomaat, fijngesneden basilicum, wijnazijn, olijfolie, peper en zout. Verdeel de pesto over 4 borden en leg er de kabeljauwpuree bovenop. Werk af met enkele croutons.

La Brandade De Morue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept