Jamie Oliver's Gestoomde Vis Met Couscous

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de couscous wellen in een kom met lauw water.
  • 2 Bak de ui samen met knoflook en de fijngehakte peper in olie.
  • 3 Stamp het zeezout, de venkelzaadjes, de komijnzaadjes, de korianderzaadjes en het kaneel fijn. Voeg deze, samen met de boter, toe aan de gebakken ui. Wanneer de boter gesmolten is, de fijngesneden koriander en de couscous toevoegen.
  • 4 De warmtebron laag zetten en de vis, de mosselen en de visfilet (met de velkant naar boven) toevoegen. Wat olijfolie erover gieten en wat zout, peper en de 2 halve citroenen toevoegen. Afdekken met bakpapier en gedurende 15 min laten stomen.
  • 5 Strooi voor het opdienen de korianderblaadjes en in ringetjes gesneden peper over het geheel en knijp de twee halve citroenen erboven uit. Schep dan de creme fraiche erover en besprenkel met een beetje olijfolie.

Jamie Oliver's Gestoomde Vis Met Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Jamie Olivers goudgele kipspiesjes met gele-paprikasaus & zwarte quinoa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met makreel en gepocheerd ei
Bekijk recept