Noga-ijs

8
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eidooiers met de suiker tot het licht en luchtig is. Voeg de mascarpone toe en blijf kloppen tot er een gald mengsel ontstaat. Hak de noga in kleine stukjes en voeg aan het mengsel toe. Sla de eiwitten stijf en roer door het mengsel. Bekleed een rechthoekig broodblik (of cakevorm) met vershoudfolie, druk het goed aan. Giet het mengsel in het blik en zet het in de vriezer (minimaal 5 uur, maximaal 1 maand). Haal een half uur van te voren het ijs uit de vriezer zodat je het makkelijk kunt snijden.

Noga-ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Montélimarmarquise met lauwe rode vruchtenmoes
Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sundaebeker met noga
20 min Nagerecht
Bekijk recept
IJsgekoelde noga, saus van gele vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept