Vleesspiesjes Met Paprikasaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de stukken paprika met de binnenkant naar beneden gericht op een stuk aluminiumfolie onder de hete grill. Er ontstaan nu hier en daar zwarte plekken. Draai de paprikastukken om en laat ze 2 minuten onder de grill liggen, zodat ze gaar worden. Doe de stukken paprika in een kom en dek die af. Na ongeveer 20 minuten kunnen de schilletjes makkelijk van de paprika worden getrokken. Maal de geroosterde paprika′s met behulp van een keukenmachine fijn. Roer er een beetje zout naar smaak en ongeveer 1 el. olijfolie door. Grill de vleesspiesjes. Gebruik een grillpan of de grill van de oven. Draai de spiesjes tijdens het grillen regelmatig om. Beide soorten vlees zijn na ca. 15 minuten gaar. Serveer de paprikasaus bij het vlees dat met zout wordt bestrooid.

Vleesspiesjes Met Paprikasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse vleesspiesjes met rijstsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde vleesspiesjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsspiesje en komkommerrepen met peterseliedip
5 min Snack
Bekijk recept
Surf- en turfspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept