Cioppino (met Mosselen En Scampi)

6
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uien, de knoflook en de paprika′s 5 minuten in de hete olie. Roer de tomaten, het zout, de peper en de tomatenpuree erdoor en laat alles samen 2 minuten stoven. Giet het restant van de rode wijn en het kookvocht van de mosselen in de pan en laat alles met het deksel op de pan 15 minuten pruttelen.Snijd de visfilets in stukken van ca. 3 cm. Doe de vis met de scampi en het basilicum in de soep en laat zachtjes doorkoken.Haal de mosselen uit de schelpen; gooi ongeopende exemplaren weg. Warm de mosselen door in de soep. Let op: de soep mag niet meer koken.Hak de peterselie fijn. Schep de soep in de borden, strooi de peterselie erover en serveer met een lepel en een vork. Geef er knapperig stokbrood bij.

Cioppino (met Mosselen En Scampi) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Cioppino (vissoep)
30-60 min -
Bekijk recept
Cioppino
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept