Gebakken Perziken En Abrikozen Met Sausje Van Rosewijn

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de partjes fruit in een kom en strooi er de suiker over. Roer om tot de suiker mooi verdeeld is. Verhit de zonnebloemolie. Voeg het fruit en de walnoten toe en laat een drietal minuten bakken. Roer af en toe om. Blus met de rosewijn en voeg de reepjes munt- of citroenmelisseblaadjes toe. Laat even koken. Laat afkoelen op een frisse plaats

Gebakken Perziken En Abrikozen Met Sausje Van Rosewijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sorbet van perzik met roséwijn
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Salsa van kersen met roséwijn en zwarte peper
30 min Nagerecht
Bekijk recept
IJspunch met roséwijn en watermeloen
Snack
Bekijk recept
Gebakken Perziken En Abrikozen Met Sausje Van Rosewijn
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept