Couscous-vleessaus

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het lamspoelet in de olie bruin, voeg de uiringen toe en wacht tot ze glazig zijn. Voeg dan de tomatencoulis toe samen met de kruiden. Zet dit op het laagst mogelijke vuur en laat het smoren tot het vlees goed gaar is (bij een goede kwaliteit lamsvlees duurt dit 30-45 minuten).

Couscous-vleessaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met witlof en ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept