* Zeef de bloem met het zout in een grote kom. Voeg het water toe en meng alles tot een zacht deeg. Kneed nog 4 minuten op een licht met bloem bestoven werkvlak. Doe het dan in een met olie ingevette kom en kwast ook de bovenkant van het deeg licht met olie in. Dek af met huishoudfolie en laat het 1 uur rusten. * Leg het deeg op een licht met bloem bestoven werkvlak, verdeel het in 6 gelijke stukken en kneed elk stuk tot een bal. Druk elke bal met de handpalm uit tot een groter rondje. Dek het deeg af met licht met olie bestreken huishoudfolie en laat 10 minuten rusten. * Verwarm de oven voor op 230 C. en zet 3 bakplaten in de oven om ze te verwarmen. Rol de roti′s uit tot cirkels van 15 cm. Leg er 2 op elke bakplaat en bak ze 8-10 minuten. Bestrijk de roti′s met ghee of geklaarde boter en serveer ze warm.