Marokkaanse Wok

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid het vlees af met het komijnpoeder, zout, peper & korianderpoeder. Bak het vervolgens kort aan in olijfolie, neem het vlees na 1,5 min terug uit de wok. Snij de groenten in grote stukken en bak ze gedurende 5 min in olijfolie en voeg de look en de pikante pepers eraan toe! Voeg na ongeveer 2 min terug het vlees in de wok, evenals de tomaten en courgettes. Kook de couscous ondertussen gaar, zie op de verpakking voor bereidingswijze. Laat de wok nog 10 min verder pruttelen op een zacht vuurtje met het deksel erop! Bestrooi met de verse kruiden en afsmaken met zout en peper.

Marokkaanse Wok is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept