Marokkaanse Gehakt Spies

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alles goed fijn hakken en door de gehakt mengen. Van de gehakt klein balletjes maken, van ongeveer 40-50 gram. Deze balletjes uitrollen tot een dun rolletje en op een satestokje steken. Het gehakt goed om het stokje aandrukken zodat het er tijdens het keren niet af valt.

Marokkaanse Gehakt Spies is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq worst spies
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle EK-spies met oranjesalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ballenspies
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept