Brewats (Marokkaanse Amandelspijskoekjes)

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed de amandelspijs met de kaneel, oranjebloesemwater en eidooier door elkaar. Verdeel de spijs in ca. 30 stukjes en vorm er rolletjes van ca. 5 cm van. Snijd ieder vel filodeeg in 6 gelijke stukken en rol hier de spijsrolletjes in. Plak het deeg vast met een beetje water. Frituur de brewats in ca. 2 minuten goudbruin en gaar. Leg ze ca. 3 minuten in de honing, laat ze uitlekken in een zeef en vervolgens afkoelen.

Brewats (Marokkaanse Amandelspijskoekjes) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Brewats
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Brewats
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Brewats (Marokkaanse Koekjes)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Brewats
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept