Marokkaanse Couscous

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De couscous met ca. 2 dl koud water bevochtigen en met de handen loswerken, zodat alle korrels gescheiden zijn. De couscous in een zeef of vergiet scheppen en boven een pan kokend water in ca. 30 minuten gaar stomen. Peterselie en stukjes komkommer door de couscous doen. De couscous in een schaal overdoen, in het midden een kuiltje maken en vlees in het kuiltje scheppen.

Marokkaanse Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept