Couscouspilaf Met Kipfilet En Rode-wijnjus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kipfilets bestrooien met zout, peper en de helft van chilipoeder en kaneelpoeder. In koekenpan 25 gram boter verhitten en kipfilets op matig hoog vuur in circa 6 minuten bruinbakken, halverwege keren. Vocht van rozijnen boven maatbeker zeven. Helft van vocht bij de kipfilets schenken. Kipfilets in circa 10 minuten zachtjes gaar stoven. Rest van vocht met water aanvullen tot 350 ml. In braadpan rest van boter verhitten. Rest van ui en knoflook circa 3 minuten heel zachtjes fruiten. Couscous en rest van chilipoeder en kaneelpoeder erdoor scheppen en geheel circa 1 minuut al omscheppend zachtjes laten bakken. Rozijnenmengsel, vocht en zout toevoegen en couscous in circa 5 minuten afgedekt gaar laten worden. Met een vork doorroeren. Pistachenoten erdoor scheppen.

Couscouspilaf Met Kipfilet En Rode-wijnjus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscouspilav met kipfilet en rode-wijnjus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte de boeuf met rodewijnjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogeltournedos met knolselderijpuree en rode-wijnjus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haasmedaillons met ham en wijnjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept