Vegetarische Marokkaanse Soep

6
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een pan. Bak de uien en knoflook tot ze zacht worden. Voeg de kruiden toe. Roer dit om aanbakken te voorkomen. Voeg de aardappels, wortels, linzen en tomatenpuree toe. Roer alles goed om en voeg dan de gepureerde verse tomaten en de bouillon toe. Voeg evt.nog wat water toe. Draai het vuur laag en laat alles 45 minuten sudderen. Voeg zo nodig meer water toe. Uiteindelijk ontstaat een dikke soep. Voeg dan de kikkererwten, witte bonen en vermicelli toe. Kook de soep nog 5 minuten. Knijp de citroen erboven uit.

Vegetarische Marokkaanse Soep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept