Bastilla Met Kip En Amandelen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat wat afkoelen en ontbeen de kip.Laat het stoofvocht tot de helft inkoken. Doe er de suiker en de losgeklopte eieren bij. Neem de pan van het vuur en roer goed zodat de eieren niet stollen. Bestrijk de vellen brickdeeg aan beide kanten aan met olijfolie. Leg 2 vellen naast elkaar op een ingevette bakplaat. Verdeel er de helft van de kip, de saus en de amandelen over. Dek af met nog 2 vellen brickdeeg. Verdeel daarover de rest van de kip, de saus en de amandelen. Dek af met de resterende vellen brickdeeg. Zet 30 tot 45 min. in de oven op 200?C. Werk af met gezeefde bloemsuiker en kaneelpoeder.

Bastilla Met Kip En Amandelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Bastilla met kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Kip Bastilla
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bastilla Met Kip En Amandelen
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Bastilla Van Kip En Groenten
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept