Couscoussalade

2
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de couscous met het citroensap, een paar eetlepels olijfolie en zout en peper. Roer er dan het water door en laat wellen. Rooster intussen de paprika′s in een hete oven tot de schil zwart geblakerd is (20-30 min). Doe in een kom, dek af met folie en laat even staan. De schil kan er nu gemakkelijk af gehaald worden en het vruchtvlees is zacht en heel vol van smaak geworden. Snij paprika en tomaat in stukjes, bosui in ringetjes en de verse kruiden fijn. Vermeng alles met de couscous en breng op smaak met zout, peper, azijn en eventueel nog een scheut olijfolie.

Couscoussalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept