KIP K'DRA

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng alles met het deksel op de pan aan de kook en laat de kip op een matig vuur stoven. Draai de stukken af en toe om. Voeg, als dat nodig is, nog wat extra water toe. Als de kippen zo gaar zijn dat het vlees gemakkelijk van de botten loslaat, haal ze dan uit de pan en voeg aan de achtergebleven bouillon de rest van de uien in plakjes gesneden, de gehakte peterselie, een beetje zout en een beetje saffraan toe. Schudt de pan om alles goed te vermengen en laat zachtjes stoven. Als de uien gaar maar nog stevig zijn, haal de pan dan van het vuur. Doe de stukken kip weer terug in de pan en verwarm het geheel nog een keer goed.

KIP K'DRA is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenbotersaus (Dr.A.)
0-10 min -
Bekijk recept
Mosselen met gele rijst en kruidensaus
Bekijk recept
Amandel poedersuiker koekjes
0 min
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept